Hotels

Hotel Porta de Gallecs

L’Hotel Porta de Gallecs està ubicat en una zona molt ben comunicada, de fàcil accés des de l’autopista AP7, a tan sols 5 minuts del Circuit de Catalunya de Fórmula 1 i a 15 quilòmetres del centre de Barcelona. Es troba molt a prop d’un dels accessos a l’Espai d’Interès Natural de Gallecs.

Hotel Ibis Barcelona Mollet

L’Hotel Ibis Barcelona-Mollet està situat molt a prop d’un dels accessos a l’Espai d’Interès Natural de Gallecs. Es troba molt ben comunicat per l’autopista AP7, d’una banda amb Barcelona i, de l’altra amb el Circuit de Catalunya de Fórmula 1.

Hotel Barcelona Mollet | B&B

L’Hotel Barcelona Mollet B&B es troba a només 18 quilòmetres de Barcelona i amb molt bon accés tant amb vehicle privat com en tren. A 10 minuts a peu des de l’hotel hi ha l’estació de tren Mollet-Sant Fost, de la línia R2 de Renfe, amb molta freqüència de trns. El trajecte fins a Barcelona és d’uns 30 minuts.

Hotel HC Mollet Barcelona

El Hotel HC*** Mollet Barcelona es troba a 4 km del circuit de Fórmula 1 de Montmeló de Catalunya ia 18 km de Barcelona. La zona on està situat es troba molt a prop de l’estació de tren Mollet-Sant Fost, de la línia R2 de Renfe, amb molta freqüència de trens i un trajecte fins a Barcelona d’uns 30 minuts.

This site is registered on wpml.org as a development site.